De voordelen van LEDvoordelig.nl

Origineel Geboortekaartje

leuk geboortekaartje

Origineel geboortekaartje voor de mooiste baby van het land

Bij de geboorte van jouw baby wil je het als ouders wel van de daken schreeuwen hoe trots je bent. En natuurlijk verdient de liefste baby van de wereld een origineel geboortekaartje om te versturen aan familie, vrienden, collega’s en kennissen. Je gaat dus op zoek naar een origineel geboortekaartje. Eentje dat afwijkt van de standaard bedrukte papieren geboortekaartjes die je overal kunt bestellen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Bij B.U.S. Kaartje treden wij buiten de gebaande paden om voor jou een origineel geboortekaartje te maken. Onze bestsellers zijn de afwijkende originele geboortekaartjes in de vorm van sokjes, posters, spijkerbroekjes, jurkjes. Neem even de tijd voor een kijkje en laat je verrassen door de vele originele mogelijkheden om de geboorte van je baby wereldkundig te maken.

Wij maken voor jullie een origineel geboortekaartje

De materialen die wij gebruiken bij het maken van een origineel geboortekaartje zijn van een uitstekende kwaliteit. Dat draagt bij aan de bijzondere uitstraling. Het spijkerbroekje is dan ook gemaakt van echte spijkerstof. Bovendien zijn alle ‘kaartjes’ (de broekjes, jurkjes, sokken, beschuitdoosjes, echt alles) door ons ontworpen. Deze originele geboortekaartjes worden speciaal voor ons gemaakt. Ze zijn dus nergens anders verkrijgbaar. Bij het vervaardigen van een origineel geboortekaartje gaan wij dus verder dan het gebruikelijke bedrukte papieren kaartje. Zo wordt jouw originele geboortekaartje een ware belevenis voor jou en voor de ontvanger.

Contact voor originele geboortekaartjes

Voor meer informatie over een origineel geboortekaartje kun je gerust contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 085-3032980 of door een mail te sturen naar info@buskaartje.nl. We kunnen je informeren over het originele geboortekaartje dat je hebt uitgekozen, maar je kunt ook vragen stellen over onze wijze van werken. Mocht je op zoek zijn naar een leuk geboortekaartje, dan horen wij dat graag van je.

Onze collectie

 

Origineel
Spijkerbroekje

origineel spijkerbroekje geboortekaartje

Spijkerjurkje
(uitverkocht)

origineel spijkerbroekje geboortekaartje

Mini
T-shirtje 

uniek geboortekaartje t-shirtje

Baby
Sokje

uniek sokje geboortekaartje

Unieke
Sleutelhanger

hippe sleutelhanger geboortekaartje

Beschuit
met muisjes

geboortekaartje beschuit met muisjes

Hippe
Mini Waaier

geboortekaartje mini kleurenwaaier

Stoere
Kleurenwaaier

geboortekaartje kleurwaaier

Grappige
Kraskaart

geboortekaartje kraskaart zwitsal

Originele
Film Poster

geboortekaartje film poster