De voordelen van LEDvoordelig.nl

LEUKE Geboortekaartjes

geboortekaartje beschuitdoosje

Jouw baby verdient leuke geboortekaartjes

Leuke geboortekaartjes zijn belangrijk voor het aankondigen van een bijzondere gebeurtenis. Bij de geboorte van een baby zijn de ouders in een euforische stemming en met leuke geboortekaartjes kunnen ze dat gevoel met de hele wereld delen. Al onze leuke geboortekaartjes zijn zelf bedacht en ontworpen. Je bent dus altijd verzekerd van een origineel kaartje. Naast een leuk kaartje, kunnen wij er ook voor zorgen dat het kaartje op een originele wijze wordt verzonden.

Wij maken leuke geboortekaartjes voor een bijzondere gebeurtenis

Bij B.U.S. Kaartje beleven wij veel plezier aan het bedenken en ontwerpen van leuke geboortekaartjes. Dat plezier zie je terug in de vrolijke kleuren en vormen die we gebruiken. Wij maken geboortekaartjes in de originele vorm van jurkjes, spijkerbroekjes, puzzels, sokjes, T-shirts, sleutelhangers, kraskaarten, kleurenwaaiers en coole filmposters. Zo krijgen onze hippe geboortekaartjes een extra dimensie.

Contact voor leuke geboortekaartjes

Het maken van de juiste keuze uit al die leuke geboortekaartjes hoeft helemaal geen probleem te zijn. Wij adviseren je graag als je even niet weet welk kaartje het beste bij jou past. Wil je liever eerst wat meer informatie over onze leuke geboortekaartjes? Neem dan gerust even contact op met ons. Je ons mailen info@buskaartje.nl of bellen 085-3032980. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar.

 

Onze collectie

Origineel
Spijkerbroekje

origineel spijkerbroekje geboortekaartje

Spijkerjurkje
(uitverkocht)

origineel spijkerbroekje geboortekaartje

Mini
T-shirtje 

uniek geboortekaartje t-shirtje

Baby
Sokje

uniek sokje geboortekaartje

Unieke
Sleutelhanger

hippe sleutelhanger geboortekaartje

Beschuit
met muisjes

geboortekaartje beschuit met muisjes

Hippe
Mini Waaier

geboortekaartje mini kleurenwaaier

Stoere
Kleurenwaaier

geboortekaartje kleurwaaier

Grappige
Kraskaart

geboortekaartje kraskaart zwitsal

Originele
Film Poster

geboortekaartje film poster