De voordelen van LEDvoordelig.nl

Hippe Geboortekaartjes

geboortekaartje beschuitdoosje

Hippe geboortekaartje voor de vrolijkste baby van de wereld

Het vinden van hippe geboortekaartjes die helemaal jouw smaak zijn is nog niet zo eenvoudig. Je wilt iets anders dan de standaard bedrukte papieren kaartjes. Je hebt helemaal gelijk, want de geboorte van je baby is een unieke gebeurtenis, een mijlpaal. Deze blijde boodschap wil je op originele wijze met je familie, vrienden, collega’s en kennissen delen. Bij B.U.S. Kaartje vind jij hippe geboortekaartjes, die ook nog op ludiek worden verpakt en verstuurd. Onze hippe geboortekaartjes zijn anders dan anders en hebben een vrolijke en lieve uitstraling. Ze zorgen voor een blij gevoel bij jou en bij de ontvanger.

Hippe geboortekaartjes met een originele uitstraling

Er is altijd wel een van onze hippe geboortekaartjes die bij jou (en je baby) past. Wij maken geboortekaartjes in de vorm van jurkjes, spijkerbroekjes, puzzels, sokjes, T-shirts, sleutelhangers, kraskaart, kleurenwaaiers en coole filmposters. Zo krijgen onze hippe geboortekaartjes een extra dimensie. Bij het ontwerpen proberen wij het euforische gevoel van het krijgen van een nieuwe baby over te brengen op de ontvanger. Op deze site kun je bekijken welk kaartje je het meeste aanspreekt en op welke wijze je de kaartjes wilt versturen.

Contact voor een hip geboortekaartje

Voor meer informatie over een hip geboortekaartje kunnen jullie gerust contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op 085-3032980 of via info@buskaartje.nl. We kunnen jullie informeren over het hip geboortekaartje dat jullie hebben uitgekozen. Zijn jullie op zoek naar en hip geboortekaartje dan horen wij dat graag.

Onze collectie

Origineel
Spijkerbroekje

origineel spijkerbroekje geboortekaartje

Spijkerjurkje
(uitverkocht)

origineel spijkerbroekje geboortekaartje

Mini
T-shirtje 

uniek geboortekaartje t-shirtje

Baby
Sokje

uniek sokje geboortekaartje

Unieke
Sleutelhanger

hippe sleutelhanger geboortekaartje

Beschuit
met muisjes

geboortekaartje beschuit met muisjes

Hippe
Mini Waaier

geboortekaartje mini kleurenwaaier

Stoere
Kleurenwaaier

geboortekaartje kleurwaaier

Grappige
Kraskaart

geboortekaartje kraskaart zwitsal

Originele
Film Poster

geboortekaartje film poster