De voordelen van LEDvoordelig.nl

Apart Geboortekaartje

geboortekaartje beschuitdoosje

Apart geboortekaartje voor de mooiste baby van het land

Jullie zijn bijna ouders en zodra de baby is geboren willen jullie dat uiteraard meteen aan iedereen laten weten. Met een leuk en apart geboortekaartje natuurlijk. Een standaard bedrukt papieren kaartje is niet wat jullie zoeken. Jullie willen iets wat eruit springt. Iets waarmee jullie liefde voor de mooiste baby van de wereld wordt benadrukt: een eigentijds apart geboortekaartje. Dan zijn jullie bij B.U.S. Kaartje aan het juiste adres.

Wij hebben eigen ontwerpen van aparte geboortekaartjes: van stoere spijkerbroekjes tot lieflijke jurkjes, van fleurige sokjes, tot vrolijk beschuitdoosjes. Allemaal met liefde door ons zelf ontworpen en uitsluitend duurzaam voor ons geproduceerd. Ons enige doel is jullie aan een apart geboortekaartje te helpen. Een kaartje waarmee de geboorte van jullie kindje een nóg mooiere herinnering wordt.

Wij maken voor jullie een apart geboortekaartje

De materialen die wij gebruiken bij het maken van een apart geboortekaartje zijn van een uitstekende kwaliteit. Dat draagt bij aan de bijzondere uitstraling. Het spijkerbroekje is dan ook gemaakt van echte spijkerstof. Bovendien zijn alle ‘kaartjes’ (de broekjes, jurkjes, sokken, beschuitdoosjes, echt alles) door ons ontworpen. Deze aparte geboortekaartjes worden speciaal voor ons gemaakt. Ze zijn dus nergens anders verkrijgbaar. Bij het vervaardigen van een apart geboortekaartje gaan wij dus verder dan het gebruikelijke bedrukte papieren kaartje. Zo wordt jullie aparte geboortekaartje een ware belevenis voor jullie én voor de ontvanger.

Contact voor een apart geboortekaartje

Voor meer informatie over een apart geboortekaartje kunnen jullie gerust contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op 085-3032980 of via info@buskaartje.nl. We kunnen jullie informeren over het aparte geboortekaartje dat jullie hebben uitgekozen. Zijn jullie op zoek naar en apart geboortekaartje dan horen wij dat graag.

Onze collectie

Origineel
Spijkerbroekje

origineel spijkerbroekje geboortekaartje

Spijkerjurkje
(uitverkocht)

origineel spijkerbroekje geboortekaartje

Mini
T-shirtje 

uniek geboortekaartje t-shirtje

Baby
Sokje

uniek sokje geboortekaartje

Unieke
Sleutelhanger

hippe sleutelhanger geboortekaartje

Beschuit
met muisjes

geboortekaartje beschuit met muisjes

Hippe
Mini Waaier

geboortekaartje mini kleurenwaaier

Stoere
Kleurenwaaier

geboortekaartje kleurwaaier

Grappige
Kraskaart

geboortekaartje kraskaart zwitsal

Originele
Film Poster

geboortekaartje film poster